Sunday, 30 September 2012

Kulit Cantik Dengan Vita-C, E & B

Salam ceria...

Perasan tak, kebanyakkan produk kecantikan dipasaran menggunakan bahan yang mengandungi VITAMIN-C dan VITAMIN-E? Malah jika kita ke spa untuk melakukan facial, pastinya ada rawatan kolagen vitamin-c atau masker vitamin-e. 

Mengapa Vitamin-c dan vitamin-e ni begitu sinonim dengan rawatan untuk kecantikkan kulit?

Vitamin-c dan vitamin-e adalah : ANTIOKSIDAN yang bagus untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik. 

Diabad ini, kulit kita sering terdedah dengan pencemaran udara, pencemaran alam sekitar dan sinaran UV yang memancar terik. Masalah kulit berpunca daripada radikal bebas yang terhasil dari persekitaran yang kotor dan kerjanya merosakkan kulit kita. Disini lah antioksidan memainkan peranannya, bertindak memusnahkan radikal bebas yang menyebabkan kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan parut yang sukar hilang.

Shaklee menyediakan vitamin asas untuk kulit iaitu : 

  • B-COMPLEX : Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sekata. Vitamin B3 yang terdapat dalam B complex membantu melembapkan dan memberi perlindungan kepada kulit. Menstabilkan hormon & mengurangkan stress yang boleh menganggu kulit yang menyebabkan jerawat.
  • VITAMIN-C 500mg : antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.
  • VITAMIN-E : Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. Ia juga berfungsi meransang kelembapan kulit secara semula jadi dan menjaga keremajaan kulit.

Jom, saya kongsikan kegembiraan pengguna Set Skincare:







Best kan? Jadi untuk mendapatkan kulit yang lembab, cantik dan bebas jerawat, anda patut dapatkan Set Skincare Shaklee..

Harga : Mampu Milik! Tawaran istimewa.. Harga Istimewa! PM saya segera..

Hubungi saya untuk konsultasi percuma dan cara pengambilan yang betul untuk Set ini.. Juga TIPS EKSKLUSIF akan diberikan kepada  mereka yang membeli dengan saya sahaja! Hubungi saya di mommymiasara@gmail.com / 017-298 2635 Jangan lupa ADD FB sy ye..

Monday, 24 September 2012

Super Duper Milkbooster

Assalamualaikum semua.. Hari ni saya nak memperkenalkan Super Duper Milkbooster saya.. Kenapa ramai yang suka dan sayang sangat pada super duper milkbooster ni? Selain die 'boost' supply susu untuk anak tersayang, banyak lagi kelebihan super duper milkbooster ni.. nak tau apa dia? Jom baca..


ESP (Soy Protein Isolate Powder)
  • Mencantikkan kulit muka, halus gebu dan berseri
  • Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati
  • Komponen utama susu ibu adalah protein, jadi pengambilan ESP membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat
  • ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
  • Berkesan dalam menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur
  • Membakar kalori sehingga 35% dan memberi rasa kenyang lebih lama. Sebab tu ramai yg berjaya kurangkan berat badan dengan ESP


Alfalfa 
  • Membantu memperbanyakkan susu ibu dan telah digunakan sejak zaman berzaman sebagai penambah susu dinegara barat
  • Dengan pengambilan alfalfa yang konsisten berserta minum air yang cukup, breast akan cepat rasa penuh dan berat
  • mengetatkan miss 'v' kerana alfalfa bertindak seperti kacip fatimah
  • merawat keputihan
  • melegakan sembelit
  • menghilangkan kelesuan
  • mengelakkan masalah 'kering' ketika bersama

Jom tengok plak apa kata pengguna Super Duper Milkbooster ni




Alhamdulillah syukur.. Jadi bagi membantu menjayakan penyusuan susu ibu, ibu perlu memiliki Super Duper Milkbooster ni.. Bukan hanya untuk 'boost' supply susu, tapi ia juga membantu memberi tenaga, badan ibu semakin sihat dan kurang letih.

Nak dapatkan Super Duper Milkbooster ni? Saya menawarkan harga mampu milik.. PM saya segera untuk dapatkan harga istimewa ini

Sila Add FB saya : Ariel Damia Farhana dan PM saya sekarang!
Call/sms : 017-298 2635 (nana)
email : mommymiasara@gmail.com

Sunday, 23 September 2012

Tanda-Tanda Awal Bersalin

Selepas usia kandungan mencapai 36 minggu, boleh lah bakal2 ibu perhatikan tanda2 hendak bersalin seperti berikut :

  1. Kontraksi - Dalam keadaan ini, perut anda akan menegang setiap 10 minit. Paling kerap ialah pada kadar 20 saat bagi setiap kontraksi. Bagi kontraksi sebenar, kekerapannya perlulah konsisten, kerap dan bertambah kuat dari semasa ke semasa. Apabila anda melalui kontraksi sebegini, seharusnya anda perlu segera ke hospital untuk mendapatkan pemantauan doktor. Walau bagaimanapun jika hal yang sebaliknya berlaku, (sebagai contoh anda mengalami kontraksi pada kadar 10 minit, kemudian 45 minit, selanjutnya 5 minit) perlu diingatkan keadaan sebegitu bukanlah kontraksi.
  2. Sakit Belakang - Rasa sakit belakang di bahagian bawah dengan kerap dan kadar kesakitan nya semakin kuat.
  3. Pecah Ketuban - Kebiasaannya keadaan ini berlaku apabila ada pancutan air yang keluar dalam jumlah yang banyak. Perlu anda perhatikan, air yang keluar seharusnya jernih dan tidak berwarna. Kebanyakan wanita hamil keliru dengan perbezaan air ketuban dan air kencing. Untuk pengetahuan anda, air ketuban keluar tanpa anda mengalami rasa ingin membuang air kecil.
  4. Lendir Pekat Bercampur Darah - Lendir ini merupakan pluk yang melindungi bayi daripada sebarang jangkitan. Sekarang pluk telah mula keluar dan bayi bersedia untuk bergerak ke bawah.

    **
    Amaran!!!  Walaupun (No 1-4) tanda ini merupakan petanda awal bersalin, namun anda tetap perlu segera ke hospital sekiranya mengesyaki bayi kurang bergerak. Dibimbangi bayi lemas dalam kandungan. Dalam masa 12 jam, bayi perlu sekurang-kurangnya 10 kali bergerak. Jika secara tiba-tiba, anda mendapati bayi kurang bergerak segeralah ke hospital walaupun tidak mengalami tanda awal bersalin.

  5. Servis Terbuka - Hanya doktor yang akan tentukan bukaan serviks. Pemeriksaan ini penting bagi mengetahui sama ada ibu hamil sudah benar-benar bersedia untuk proses kelahiran ataupun tidak. Biasanya, pemeriksaan ini dilakukan setiap dua hingga empat jam. Apabila semakin hampir 10 cm, pemeriksaan lebih kerap dilakukan.
  6. Perut Terasa Memulas Seperti Nak Buang Air Besar - Disebabkan bayi telah mula bergerak ke bawah, ia turut memberi tekanan kepada saluran untuk membuang air besar. Sesetengah wanita akan rasa ingin ke tandas dengan kerap sebab rasa nak buang air besar. Berhati-hati... Jangan meneran sesuka hati ye..
  7. Kerap Terkencing - Ini kerana bayi sudah mula bergerak ke bawah.
  8. Perut kelihatan membuncit di bahagian bawah, bahagian atas terasa ringan atau kosong. Menandakan bayi dah mula turun ke bawah. Jika anda rasa kontraksi yang kuat dan kerap, berjumpa doktor dengan segera.

Sunday, 9 September 2012

Rahsia Susu Ibu Banyak

Assalamualaikum semua.. Nak tau rahsia macam mana nak dapatkan susu banyak? Jom tengok dulu apa kata pengguna set penyusuan shaklee..




Nak tengok lebih banyak testimoni? KLIK LINK NI

Banyakkan susu ibu? Set penyusuan shaklee merupakan set penyusuan yg paling laris sehingga ke hari ini. Kebanyakkan ibu mula sedar betapa pentingnya suppliment/vitamin dalam perjalanan penyusuan mereka. Sama juga seperti saya, sehingga kini saya tetap Istiqamah mengambil vitamin shaklee. 

Apa yg ada dalam set penyusuan ini?
  • B-COMPLEX : Anti-stress. Membantu mengatasi kelesuan, mengimbangi hormon, menukarkan makanan kepada tenaga dan asid folik penting dalam penyusuan ibu.
  • VITA-C : membantu meningkatkan kandungan antibodi dalam susu ibu. Bagi ibu-ibu yang menghadapi puting luka, Insyaallah akan mudah sembuh dan vitamin C juga membuatkan kulit makin bersih, cerah dan berseri.
  • VITA-LEA : Dilengkapi dengan 12 vitamin, 7 galian dan zat besi. Bagi ibu menyusu, vita-lea telah dilengkapi dengan zat besi bagi membantu pembesaran anak lebih baik. Doktor menasihatkan agar ibu yang menyusu perlu memastikan pengambilan zat besi dalam menu harian agar si ibu tidak mudah pitam atau pening selepas memerah mahupun menyusukan anak. 
  • ALFALFA : Membantu memperbanyakkan susu ibu dan telah digunakan sejak zaman berzaman sebagai penambah susu dinegara barat.  
  • ESP : Komponen utama susu ibu adalah protein dan kalsium. Jadi pengambilan ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu dan memekatkan susu ibu, kesannya bayi akan mudah kenyang dan kurang meragam. Selain itu, ESP membantu memberi rasa kenyang lebih lama dan mencantikkan kulit ibu.

Disamping pengambilan suppliment secara konsisten, ibu2 juga perlu :
  1. Yakin dengan diri sendiri dan DOA yang tidak putus. Baca surah Hujurat dan sapukan pada kedua2 belah payudara. Surah Al-Baqarah ayat ke 60 juga membantu. Berdoa, semoga penyusuan kita dipermudahkan.
  2. Sentiasa berfikiran positif. Bertenang dan bersabar jika mengalami dugaan semasa tempoh penyusuan. 
  3. Elakkan stress. Kerana stress hanya akan menyebabkan susu anda berkurangan.
  4. Mulakan memerah susu seawal yg mungkin. Paling baik, seminggu selepas bersalin. Ini bagi mengelakkan anda stress akibat kekurangan stok susu semasa anda mula bekerja nanti.
  5. Dapatkan pam yang bersesuaian yang membantu menjimatkan masa dan selesa. 
  6. Susukan bayi sambil mengepam. Sebelah susukan bayi, sebelah lagi pam. Dengan cara ini anda juga boleh menyediakan stok susu dengan lebih banyak.
  7. Memahami konsep demand & supply. Semakin banyak anda mengosongkan payudara, semakin banyak susu akan dihasilakan.
  8. Disiplin.! Jika anda seorang ibu yg bekerja, pastikan anda mengepam susu setiap 3 jam. Andaikata hari tersebut anda terlalu sibuk, anda seharusnya menggantikan sesi mengepam pada sebelah malam.
  9. Minum air secukupnya, kerana 70% daripada kandungan susu ibu adalah air.

Sekiranya anda merupakan seorang ibu menyusu yang kekurangan stok susu, susu merudum, selalu skip makan akibat terlalu sibuk atau selalu letih dan berada dalam keadaan stress, anda patut mencuba dan rasai sendiri kelebihan set penyusuan ini. Kerana ia juga membantu anda kekal sihat dan cantik berseri.

Nak dapatkan set penyusuan ni? Saya menawarkan harga terendah dipasaran untuk set penyusuan shaklee.. Cepat! Sebelum terlambat!

Sila Add FB saya : Ariel Damia Farhana dan PM saya sekarang!
Call/sms/whatssup : 017-298 2635 (nana)
email : mommymiasara@gmail.com

Wednesday, 5 September 2012

Kembali SEGAR seperti 'Malam Pertama'


AMARAN : JANGAN TERUSKAN PEMBACAAN SEKIRANYA ANDA BELUM 18 TAHUN.

Kebanyakkan pasangan sangat jarang untuk membincangkan masalah dingin untuk bersama. Selalunya, dibiarkan saja hal ni berlalu begitu sahaja. Masalah kedinginan kian meruncing apabila seseorang wanita mula menyusukan anaknya. Kenapa ini berlaku? 
Hal ini terjadi kerana ibu menyusu mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang lebih tinggi berbanding hormon seks/kewanitaan. Jadi mereka akan berasa dingin untuk bersama...


Tapi bukan sebab sedang menyusukan anak je para isteri akan berasa dingin untuk bersama. Jom tengok faktor2 lain yang menyebabkan masalah dingin untuk bersama :

  • Letih dan lesu 
  • kurang rehat
  • komitmen yang bertambah
  • kurang masa untuk diri sendiri
  • pengambilan makanan yang tidak seimbang

Anda mengalami masalah dingin seks? Jangan biarkan hal ini berlarutan sehingga boleh meretakkan hubungan suami isteri. Sebagai isteri, pastinya kita mahu berikan yang terbaik untuk suami dan anak2 kita, betul tak? Jangan jadikan anak2 dan tugasan harian anda sebagai alasan untuk tidak beraksi bersama suami.. Oppss jangan lupa, tu pun tanggungjawab sebagai seorang isteri juga

Jom tengok bagaimana VITAMIN-E & ALFALFA membantu menangani masalah anda.


Ramai yang hanya tau Vitamin E hanya baik untuk kulit dan mencegah sel abnormal iaitu cancer. Tapi hakikatnya Vitamin E membantu merangsang hormon seksual dan meningkatkan libido. Jadi, tidak hairanlah ramai yang mengatakan hubungan mereka suami isteri bertambah intim dan tiada lagi MASALAH ‘KEDINGINAN’ sejak mengamalkan Vitamin E ini.


Suami
* Lebih tenaga (seksual) 
* Ereksi lebih lama 
* Lebih mudah terangsang 
* Libido lebih kuat 
* Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Isteri

* Lebih tenaga (seksual)
* Lebih mudah terangsang
* Libido yang lebih kuat
* Menstabilkan hormon seks/ kewanitaan 



Ramai yang dah kenal alfalfa ni sebagai milkbooster shaklee. Tapi tahukah anda alfalfa juga mampunyai manfaat lain :
  • merawat masalah keputihan
  • bertindak seperti kacip fatimah (merapatkan semula miss V)
  • mengelakkan masalah 'kering' ketika bersama
  • melegakan sembelit
  • memulihkan urat selepas bersalin
  • meningkatkan stamina seorang suami
  • menghilangkan kelesuan

Jom tengok testimoni :





Nak kembalikan kehangatan cinta malam pertama anda? Saya menawarkan HARGA TERENDAH dipasaran untuk Vitamin E dan Alfalfa. Hubungi saya segera!


Sila Add FB saya : Ariel Damia Farhana dan PM saya sekarang!
Call/sms/whatssup : 017-298 2635 (nana)
email : mommymiasara@gmail.com



Tuesday, 4 September 2012

Tiada lagi perut buncit dan badan terasa lebih ringan

Sistem penghadaman yang baik adalah asas kepada tubuh yang sihat. Ramai diantara kita berusaha untuk menurunkan berat badan tanpa membersihkan usus (membuang toksin) dan membiarkan sisa buangan terkumpul dengan banyak didalam badan tanpa memastikan ia dibuang melalui sistem pembuangan lemak. Sisa buangan (toksin) ini pasti akan diserap semula ke dalam sel badan kita dan menyebabkan perut buncit dan berat susah nak turun.

Badan yang dibebani dengan kandungan toksin akan menunjukkan simptom2 seperti:
  • berat badan susah nak turun 
  • perut buncit
  • jarang membuang
  • sembelit
  • sakit kepala
  • masalah kulit seperti jerawat
  • badan mudah letih dan lesu
  • mulut berbau
  • badan berbau
  • tidur tidak lena

Oleh itu, pembersihan usus adalah langkah pertama untuk turunkan berat badan dan kempiskan perut. HERB-LAX membantu mencuci usus sepenuhnya dan dapat menangani masalah perut buncit. Disamping itu, kerja2 'melabur' juga akan menjadi lebih mudah.

Product Slimming Shaklee mendapat sambutan hangat kerana ia berfungsi secara semulajadi dan tidak memudaratkan. Mendapat kelulusan KKM dan ianya HALAL.


Kombinasi ketiga-tiga produk diatas membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal.
  • LECITHIN : berfungsi sebagai pemecah lemak dan juga berfungsi sebagai pelarut kolestrol dan lemak2 tepu yang lain. Lecithin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat semula pada badan.
  • ALFALFAmembantu membuang lemak yang telah dipecahkan oleh lecithin dan ia merupakan agen penyahtoksin. Alfalfa juga membantu masalah penghadaman dan pencernaan, melegakan sembelit dan membuang angin dalam badan.

Nak tengok testimoni? JOMM






Alhamdulillah..Berkesan untuk turunkan berat badan tanpa kegemukkan semula. Untuk Kesan yang lebih effectif anda disyorkan untuk membuat sit up 30kali setiap hari untuk menentang perut buncit.
Nak dapatkan set slimming ni? Saya menawarkan HARGA TERENDAH DI PASARAN! Hubungi saya segera.. Konsultasi diberikan percuma sepanjang tempoh pengambilan produk Shaklee.

Sila Add FB saya : Ariel Damia Farhana dan PM saya sekarang!
Call/sms/whatssup : 017-298 2635 (nana)
email : mommymiasara@gmail.com







Monday, 3 September 2012

Kerjayaku : Berbisnes Dari Rumah

Dah 9bulan saya ber'Shaklee'. Syukur Alhamdulillah income saya sekarang jauh lebih besar dari masa saya kerja bank dulu.. Dan yang paling saya bersyukur, miasara sentiasa depan mata saya.. Kalau dulu, nak dapatkan gaji lebih saya kena buat OT sampai pukul 9malam + OT pada hari sabtu & ahad.. Jarang sangat ada masa untuk family. Tapi kini, saya hanya bekerja dari rumah je dan banyak masa bersama dengan family. 

Kenapa saya suka berbisnes dengan Shaklee?

  • Shaklee bukan product baru : Shaklee TRUSTED SINCE 1957
  • Berkesan, tiada kesan sampingan & diluluskan KKM : Suppliment/Vitamin Shaklee 100% dihasilkan dari bahan semulajadi
  • Shaklee tidak tertumpu pada hanya 1jenis suppliment, tapi terdapat pelbagai jenis produk seperti : set slimming, kecantikkan, bersalin, penyusuan, kesuburan, kesihatan dalaman, kanak2 dll
  • Mudah untuk dijual kerana keberkesanannya : Ramai pengguna akui keberkesanan produk shaklee. Saya sendiri mengamalkannya sehingga kini
  • 100% dijalankan secara online : Xperlu jadi salesman
  • Modal serendah RM75 : Dulu pun saya tak punyai modal besar untuk simpan stok dirumah. Tapi Shaklee bantu saya untuk poskan product pada customer (juga dilakukan secara online)
  • Bonus yang besar ditawarkan setiap bulan : saya buat, saya dapat. 
  • Bonus berasingan jika saya capai target tertentu : masyukkk
  • Stok sampai terus depan pintu. Tak perlu ke cawangan shaklee untuk mengambil stok
Nak join tapi tak tahu caranya? Hubungi saya, saya akan bantu anda dan uruskan pendaftaran anda sebagai pengedar sah shaklee.


Apa kelebihan berdaftar dengan mommymiasara?
  • Tunjuk ajar & bimbingan diberikan secara percuma
  • Tips marketing, cara saya menjana income dari rumah, info perniagaan akan diberikan kepada anda secara percuma
  • Anda akan diberikan ACCESS ke dalam 3 group FB TERTUTUP yang membincangkan  tentang bisnes, customer dan produk secara detail dengan PERCUMA
  • Cara bagaimana menggunakan fb dengan cara yang betul semuanya akan diberikan PERCUMA, janji anda benar2 serius untuk berjaya.
  • Anda juga akan dibimbing sehingga berjaya melalui seminar yang dianjurkan.

Benar2 serius untuk berjaya? Anda berkerjaya dan nak jalankan bisnes secara part time? Atau anda seorang suri rumah dan nak bantu suami memenuhi keperluan keluarga? Hubungi saya sekarang! Insyaallah saya akan membantu anda, janji anda benar2 serius untuk mengubah nasib diri dan keluarga!

Sila Add FB saya : Ariel Damia Farhana dan PM saya sekarang! 
Boleh juga hubungi saya di 017-298 2635 (nana) untuk gambaran yang lebih jelas tentang bisnes ini.

Sunday, 2 September 2012

Mommy Slim Vs. Baby Bam Bam

Assalamualaikum semua.. Wahh lama nya saya tak update laman kesayangan saya ni..  Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin buat anda semua khususnya pengunjung setia mommymiasara.com 

Raya ke-3 yg lepas genap usia miasara satu tahun dan sehingga kini masih lagi minum susu ibu sepenuhnya.. Syukur alhamdulillah.. Dan raya kali ni kami sekeluarga beraya dikampung halaman Mr. Ariel(my hubby). Yang best nyer, ramai ahli keluarga, ipar duai, sepupu sepapat yg cakap saya dah slim, peha dah kecik, lengan kecik.. hehehe.. YES! Berjaya!.. Memang sangat gembira bila baju2 zaman bujang  da boleh pakai balik tanpa ada kesan barut nangka huhu.. Seluar pun dah tak de lagi size XL.. Semuanya size M..

Dalam masa 4bulan, saya berjaya menyingkirkan berat badan sebanyak 22kg. Macam mana? Ramai yang bertanyakan pada saya macam mana saya boleh ikuti program diet sambil menyusukan miasara sepenuhnya? Kerana kebanyakkan  set slimming dipasaran mempunyai banyak pantang larang dan sesetengahnya akan mengeringkan susu ibu. Saya akui, bila kita susukan anak, kita akan kerap rasa lapar dan dahaga.. Macam mana nak slim kalau selalu lapar kan.. Di sini lah ESP memainkan peranannya.. Sebab tu setiap hari saya takkan lupa untuk minum ESP.. Dan saya bersyukur juga, walaupun miasara kerap menyusu semasa bulan Ramadhan yang lalu, tapi saya masih boleh berpuasa penuh..

Bagaimana ESP (Soy Protein Isolate Powder) membantu saya :
  • Memberi rasa kenyang lebih lama. Pengambilan ESP membantu saya untuk menjaga nafsu makan dan saya dapat mengelakkan makanan ringan yang tidak berkhasiat
  • Membantu membakar lebih 35% kalori dan membantu menjaga otot bagi menghalang semula berat naik dengan mudah
  • Mempercepatkan penghasilan susu dan memekatkan susu ibu. Ni part yang paling saya suka.. Walaupun sedang berdiet, ESP membantu saya membekalkan susu yang cukup untuk anak tersayang.. Syukur Alhamdulillah. 
  • Bukan itu saje, ESP juga membantu saya mendapatkan kulit yang lebih cantik, menghilangkan parut dan menegangkan payudara.. 

Apa lagi yang saya ambil? Dah tentulah Lecithin dan Alfalfa.

  • Lecithin berfungsi sebagai pemecah lemak dan juga berfungsi sebagai pelarut kolestrol dan lemak2 tepu yang lain. Lecithin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane. Lecithin tidak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan kita. 
  • Alfalfa merupakan agen penyahtoksik. Jadi alfalfa membantu membuang lemak yang telah dipecahkan oleh lecithin. Selain itu, alfalfa juga dikenali sebagai milkbooster shaklee. Tak hairan lah selepas 2jam pengambilan alfalfa bersama dengan ESP, breast terasa berat dan penuh.

Dengan mengambil ketiga-tiga product ini secara konsisten membantu saya menyingkirkan lemak2 tepu yang degil dan sangat susah untuk disingkirkan sebelum ni. Seminggu sekali saya akan mengambil Herb-Lax dan lakukan sit up setiap hari untuk mengurangkan inci dibahagian perut.  

Miasara dah genap setahun dan beratnya kini 9.5kg.. Syukur alhamdulillah setiap kali pergi check-up beratnya sentiasa bertambah. Pergi memana mesti ramai yg geram dengan tubuh anakku yg solid..huhuhu..





Inilah die ratu hati kami.. My baby Shaklee - Nur Damia Qaisara -


Nak dapatkan Set Slimming ibu menyusu? Hubungi saya segera. Saya menawarkan Harga ISTIMEWA untuk anda.

Call/sms/whatssup : 017-298 2635 (nana)
PM/chatting FB : Ariel Damia Farhana
email : mommymiasara@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...