Wednesday, 10 April 2013

Omega + Lecithin = SUPERBB

Assalamualaikum mommies... Ramai yang komfius dan selalu tanya saya antara OMEGA dan LECITHIN yang mana paling bagus??

Jawapan saya, dah tentulah OMEGA.. KENAPA?? 



OMEGA Guard Shaklee - Omega 3 berupaya meningkatkan metabolisma badan. Kandungan Omega 3 di dalam darah juga memberi kesan tindakbalas kepada tubuh supaya mengguna lelemak di badan sebagai punca tenaga. Bukan itu sahaja, minyak ikan (Omega 3) ini juga mampu mengawal nafsu makan bagi mereka yang mahu membuang lemak di badan. Kunci kejayaan bagi menurunkan berat badan adalah kebolehan seseorang mengawal selera makan. Leptin (di dalam Omega 3) inilah yang akan beri signal kepada otak dan mengehadkan rasa lapar seseorang. Dengan bahasa yang ringkas, OMEGA Guard Shaklee mampu membakar lemak dan mengawal selera makan

Tapi apa akan jadi jika OMEGA diambil sekali dengan LECITHIN??

Jawapan saya, hasilnya memang SUPERBBB.. KENAPA??

Lecithin - memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan. Ini yang bestnya, bila makan je, mana-mana lemak yang tidak diingini akan dibuang oleh lecihtin ni. Macam penyerap lemak gitu, dan best nya, ia menghalang lemak baru untuk melekat semula pada badan. Terutama tang perut yang menyimpan lemak tu, kalau anda nampak terserlah buncitnya, memang sangat sesuai ambil lecitin ni.

Jadi gabungan kedua-dua OMEGA + LECITHIN akan membantu anda menurunkan berat badan dengan lebih cepat dan berkesan.. Ditambah pula dengan pengambilan ALFALFA/HERB-LAX

Herblax - adalah sebagai detox dan mencuci usus. Mana-mana saki baki bahan yang tidak diingini pada usus akan dibersihkan dan barulah penyerapan vitamin-vitamin lain dalam badan akan berkesan. Ia juga adalah pakar detox kerana berupaya menyahkan bahan-bahan bertoksik dalam badan. 

Alfalfa: Digelar raja segala tumbuhan. Khasiatnya yang membantu melawaskan pembuangan kerana adanya fiber di dalamnya. Ibaratkan pembantu kepada lecitin dan omega, ia membantu membawa keluar lemak-lemak dan kolesterol dari badan. Pembantu yang baik! 

Jom tengok apa kata pengguna : 

1.


2.

 3.

Haa... Best kan?? Sy sendiri dah cuba makan OMEGA + LECITHIN,  memang SUPERBBB.. Memang kurang sangat rasa lapar lepas makan Omega.. Dan part paling best, nak makan apa2 pn tak takut sb ade lecithin yang tugasnya halang lemak dari melekat pada badan serta Omega yang membakar lemak-lemak tepu..

Hubungi saya untuk konsultasi percuma dan cara pengambilan yang betul serta dapatkan diskaun hebat untuk Set ini.. Juga TIPS EKSKLUSIF akan diberikan kepada  mereka yang membeli dengan saya sahaja! 
Hubungi saya di mommymiasara@gmail.com / 017 - 298 2635.. 
Jangan lupa add FB sy. Ariel Damia Farhana

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...