Wednesday, 11 April 2012

.: Untuk Ibu-Ibu Yang Mempunyai Masalah Penyusuan :.

Adakah ibu-ibu mengalami masalah penyusuan? Banyak usaha telah dilakukan, tapi hasilnya tetap menghampakan? Set Tripple M (3M) adalah yang terbaik untuk ibu-ibu semua.


Hepi tengok pic stok EBM ni.. Ni hasil tuaian Ibu Nur.. Yang berjaya kumpul 600 oz dalam masa kurang sebulan dengan 3M

Tripple M (3M) Mengandungi Vitalea (Multivitamin) lengkap dengan zat besi, Vitamin B, Vitamin C, Ostematrix (Kalsium Magnesium), Alfalfa dan Energizing Soy Protein (ESP).

Sangat dicadangkan untuk ibu yang mengalami masalah penyusuan. Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2-3 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari… maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau ketiadaan zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.
Kalau anda juga mahu mengumpul stok seperti Ibu Nur, anda patut mencuba Set 3M. Selain boleh mempercepatkan penghasilan susu, set ini juga mampu memekatkan susu dan hasilnya baby anda kurang meragam kerana kekenyangan.. burppp.. alhamdulillah.. hehehe


Jom ikuti pula usaha Ibu Affnie mengumpul stok untuk Baby Amanda puteri kesayangan beliau.


Dan setelah mengikuti TIPS yang diberikan..


Yang terbaru, menurut beliau sekarang beliau sedang mencari Deep Freezer untuk stok EBM yang semakin meriah..

Bestkan? Jom dapatkan 3M

Ingin mendapatkan Shaklee Tripple M ini? Tetapi mempunyai kekangan bajet? Kini, ada tawaran istimewa buat ibu-ibu.. Dapatkan hasil yang sama dengan harga yang lebih murah hanya untuk pengunjung mommymiasara.blogspot.com

Jangan lupa dapatkan konsultasi percuma dan TIPS EKSKLUSIF pengambilan 3M dari kami.

Hubungi saya di mommymiasara@gmail.com/ 017-298 2635 (nana)
Jangan lupa Add Fb saya : Ariel Damia Farhana

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...