Sunday, 8 July 2012

Set 3M Pilihan Ramai Ibu Menyusu

Assalamualaikum semua.. 
Hari ni sy nak bercerita lagi tentang set penyusuan 3M. Ramai ibu2 menyusu yg memilih set penyusuan ini kerana hasilnya yg tidak mengecewakan. Bagi anda yg dah biase dengar set 3M, mesti dah tau kan ape yg terkandung dalam set penyusuan ni..
Waaahh.. Banyaknye.. Nak kena ambil semua ni ke? Bagi anda yg baru ingin mencuba, jangan bimbang, bukan nak kna ambil semua ni dalam 1 masa yg sama. Setiap pembelian akan disertakan dengan jadual pemakanan serta TIPS EKSKLUSIF khas untuk anda.

Setiap suppliment mempuanyai khasiatnya yg tersendiri. Selain membantu melancarkan penyusuan, mempercepat dan meningkatkan penghasilan susu, set 3M juga memberikan kesan lain.
  • badan terasa lebih sihat dan bertenaga
  • tidak mudah letih dan cergas sepanjang hari
  • susu pekat (hind milk) mudah terhasil, jadi bayi akan mudah kenyang & kurang meragam
  • menganjalkan payudara dan mencantikkan kulit dengan pengambilan ESP
  • mangatasi masalah keputihan dan 'kering ketika bersama' kerana alfalfa bertindak seperti kacip fatimah
  • mengatasi masalah sembelit
  • membantu mengurangkan stress dengan pengambilan B-complex
  • vitamin-c membantu meningkatkan sistem imun tubuh ibu dan anak
  • kalsium membantu menghilangkan masalah sakit pinggang, lutu dan sengal-sengal badan

Bestkan? Jadi tak hairan lah kenapa ibu2 yg dah mencuba trial pack akan beralih pula kepada full pack. Jom tengok apa kata ibu2 yg dah mencuba set 3M


Alhamdulillah.. Nak pergi kerja pn hati tenang kerana susu yg sentiasa mencukupi utk anak dan bekerja bukanlah halangan utk memberikan yg terbaik utk anak2.

Nak tengok lebih banyak testimoni set 3M? KLIK SINI

Kepada anda yg nak mencuba set 3M ni, Sila hubungi sy utk maklumat lanjut. Sy menawarkan HARGA TERENDAH utk anda. Dapatkan hasil yang sama dengan harga yang lebih murah hanya untuk pengunjung mommymiasara.com sahaja

Hubungi saya di mommymiasara@gmail.com/ 017-298 2635 (nana)
Jangan lupa Add Fb saya : Ariel Damia Farhana




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...