Tuesday, 17 July 2012

Risau Berat Anak Susah Nak Naik

Sebagai ibu pastinya sedih bila berat anak tak naik2.. Bertambah sedih bila misi kat klinik kesihatan selalu bising2.. Lagi haru kalau berat anak, turun pulak..! Dan ibu kite sendiri atau ibu mertua selalu cakap "mama tak bagi makan ke". Wah! kite pulak dipersalahkan? 


Sedangkan kita dah berusaha macam2 untuk pastikan anak kesayangan kita mendapat zat dan nutrisi. Dari pemakanan seimbang sampai la cara masakan dan hidangan. Tapi baru 2-3 suap, anak da tutup mulut rapat2 tak mau makan.. Kadang tu, siap main kejar2 lagi time nak suap anak makan.. hurmmm..anak pun selalu je demam dan selsema.. putus asa?? Jangan macam tu..


Jom kite tengok berita gembira yang 2 org ibu ni kongsikan...








Apa tu Meal Shakes? 

  • Rasa FRENCH VANILLA yang sangat sedap (seperti aiskrim vanilla). Pasti digemari anak-anak.
  • Kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar kuat dan sihat.
  • Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan.
  • Gabungan multivitamin dan multimineral yang membekalkan keperluan nutrisi anak-anak yang sedang membesar.
  • Amat sesuai untuk anak-anak yang aktif, kurang selera makan, kurang berat badan dan sering demam atau mengalami sembelit.
  • Membantu menguatkan sistem imuniti anak-anak.
Nak dapatkan Meal Shakes pada Harga ISTIMEWA? Sila PM/email sy segera.

Hubungi saya segera

017-298 2635 (call/sms/whatssup)
email : mommymiasara@gmail.com
Jangan lupa add FB saya : Ariel Damia Farhana

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...