Saturday, 12 May 2012

Cantik & Gebu Di Hari Bahagia

Setiap bakal raja sehari pasti inginkan yang terbaik dihari bahagia.. Lebih2 lagi dari segi penampilan, pastinya ingin tampil menarik dan mengagumkan.. Minggu lalu saya banyak bercerita tentang SLIMMING SET SHAKLEE.. Edisi kali ni pula khas untuk bakal pengantin yang ingin tampil cantik menawan dengan kulit yang halus dan gebuuu di hari bahagia..


Kecantikkan kulit selalu menjadi keutamaan bakal raja sehari terutamanya wanita. Sebenarnya kecantikkan kulit haruslah bermula dari dalam. Apabila sel2 kulit sihat, tak mustahil anda akan tambil lebih menarik dihari bahagia nanti.. Mak andam nak make-up kan pun senang.. (",)

Apa yang saya cadangkan untuk bakal pengantin?

  • Mengandungi 9 jenis asid amino penting yg tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Hanya boleh diperolehi daripada makanan bagi pembentukkan sel2 kulit. 
  • Sel kulit muka kita akan digantikan setiap 21 hari, jadi pengambilan protein yg berkualiti tinggi seperti ESP penting untuk memperbaharui sel2 kulit dan menyingkirkan sel2 kulit mati.
  • Menganjal dan melembutkan kulit muka.


SET D (SKINCARE SET) terdiri daripada :

B-Complex : 
  • Menstabilkan hormon & mengurangkan stress yang boleh menganggu kulit dan menyebabkan jerawat!
  • B for Beuty! Kekurangan B-complex boleh menyebabkan kulit wajah kusam.
  • Bagus untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
Vitamin-C :
  • Menguatkan sel2 tisu dalam badan. 
  • Membantu memulihkan sel2 kulit yang luka dan berjerawat.
  • Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.  Kolagen adalah  sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit.
Vitamin-E : 
  • Bertindak sebagai agen anti-penuaan. Pengamalan vitamin E dalam kehidupan seharian menjadikan anda kelihatan awet muda.
  • Menghilangkan parut jerawat. Jadi kulit tampak lebih cantik, mulus dan berseri.
  • Membantu penyerapan oksigen dengan lebih baik.
  • Mencantikkan kulit dan menampakkan wajah lebih muda dari usia sebenar.
  • PERSEDIAAN ' MALAM PERTAMA' opsssss..


Tak lengkap rasanya post sy tanpa Testimoni.. Jom kite tengok..


Perubahan ketara setelah 2bulan mengamalkan Set D secara konsisten. Ramai kawan-kawan dan ahli keluarga mula menegur wajah Cik Yan semakin berseri. Kebanyakan parut dah pudar, dan ada yang hilang!

Testimoni Lain..


Pada anda yang akan melangsungkan perkahwinan tak lama lagi, jangan lupa dapatkan SET D + ESP ni ye.. Pasti tidak mengecewakan anda..


Hubungi saya untuk konsultasi percuma dan cara pengambilan yang betul serta dapatkan diskaun hebat untuk Set ini.. Juga TIPS EKSKLUSIF akan diberikan kepada  mereka yang membeli dengan saya sahaja! Hubungi saya di mommymiasara@gmail.com / 017-298 2635 Jangan lupa ADD FB sy ye..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...