Wednesday, 29 February 2012

ESP Memang Terbaekk!!

Tidak dinafikan lagi kehebatan ESP(Energizing Soy Protein). Alhamdulillah memang ramai yang telah mencuba ESP dan berpuas hati dengan hasilnya. ESP adalah HOT PRODUCT Shaklee kerana ia sesuai untuk semua peringkat umur dan kerana ESP mempunyai pelbagai khasiat dan kelebihan. Ramai ibu menyusu yang mengamalkan ESP untuk membantu melancarkan proses penyusuan mereka disamping memperoleh manfaat lain iaitu tubuh badan menjadi lebih sihat dan cergas, tiada masalah untuk menjaga baby yang baru lahir kerana ESP membekalkan tenaga berjam-jam lamanya.


Ramai juga yang mengamalkan ESP untuk kecantikan dan kesihatan kulit mereka.  Rakan-rakan saya yang belum berkahwin juga mengamalkan ESP dan vitamin-E untuk kecantikan kulit mereka dan bekalan tenaga untuk aktiviti harian mereka. Jadi ESP susuai untuk semua golongan kecuali mereka yang mengalami diabetis atau alergik kepada soya.


Jom tengok apa kata mereka yang telah mengamalkan ESP:

1)

2)

3)

Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami?

~ ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
~ ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
~ Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak
~ ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
~ Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
~ Berkesan dalam menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur
~ Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
~ Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.


Berminat? Sila hubungi saya di 017-298 2635 / email saya : mommymiasara@gmail.com @ add sy di FB : Ariel Damia Farhana
Dapatkan konsultasi percuma dan cara pengambilan yang betul dari saya.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...