Wednesday, 5 December 2012

Peluang Jana Pendapatan Sampingan Yang Lumayan



Sejak dari zaman belajar lagi saya mengimpikan untuk punyai biz sendiri. Syukur Alhamdulillah, kini saya telah berjaya merealisasikan impian saya. Kini saya punyai kedai yang tak perlu dibayar sewa ribuan ringgit setiap bulan, yang lebih menguntungkan kedai saya sentiasa buka 24jam, 7 hari seminggu.. hihihi.. kedai ape? Kedai Online Shaklee

Dah hampir setahun saya fokus ber'shaklee'. Syukur ke hadrat ilahi, income saya kini mencecah 5 angka sebulan, memang sangat jauh lebih besar dari masa saya bekerja dengan CIMB Bank dulu.. Dan yang paling penting, anak saya sentiasa berada depan mata saya. Kini tiada yang mustahil.. 

Siapa kata duduk rumah tak boleh buat duit???

Kini kami sekeluarga bebas dari masalah kewangan. Kawan2 saya yang jalankan biz ni secara part time pun mampu menjana 4 angka sebulan. Hujung bulan dapat gaji dari majikan, tengah bulan pulak dapat bonus 4 angka dari shaklee.. BEST kan? Tiada yang mustahil jika kita fokus dan berusaha. 

Anda berminat?? Nak join tapi tak tahu cara nya??
Jangan bimbang, saya akan tunjukkan jalannya (In Sha Allah).. Asalkan anda bersungguh untuk mengubah nasib diri dan keluarga.

Apa KELEBIHAN jika anda berdaftar dengan mommymiasara.com??
  • Modal serendah RM75
  • Anda akan dibekalkan biz tools untuk permulaan
  • Blog/kedai online akan diberikan percuma bagi mereka yang layak
  • Anda tak perlu simpan stok dirumah
  • Anda tak perlu susah payah untuk bungkus & poskan barang untuk customer
  • Anda akan diberikan tunjuk ajar & bimbingan secara percuma
  • Anda akan diberikan access ke dalam 3 group tertutup Shaklee yang membincangkan tentang product, customer, cara konsultasi dll secara percuma
  • Anda akan diberikan info tentang biz online, tips marketing, cara menarik customer, dll secara percuma

Jika anda ada kemahuan, kami akan tunjukkan jalannya. Anda boleh menjalankan perniagaan ini secara full time/part time. Yang penting anda perlu berusaha dan konsisten. Terus terang saya sangat bahagia dengan kehidupan sekarang. Alhamdulillah semoga Allah terus melimpahkan rezeki yang banyak buat saya dan kawan2 saya.

Anda benar2 SERIUS untuk mengubah nasib diri dan keluarga? 
Sila Add FB saya : Ariel Damia Farhana dan PM saya sekarang! 
Boleh juga hubungi saya di 017-298 2635 (nana) untuk gambaran yang lebih jelas tentang bisnes ini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...