Tuesday, 20 March 2012

Kalsium Shaklee Melegakan Sakit Pinggang, Kebas & Lenguh Tulang

Adakah anda ibu mengandung, ibu menyusu atau ada orang-orang sekeliling anda yang sering mengalami sakit pinggang, sengal-sengal di pinggang, sering kejang kaki atau sering kebas-kebas di tangan atau di kaki? Jika inilah yang anda alami, bermakna badan anda menunjukkan simptom yang anda kurang kalsium.


Cukupkah dengan minum susu 4 gelas sehari? Dan berapa konsistenkah anda untuk mengambil 4 gelas susu sehari tanpa gagal? Cara yang paling mudah dan berkesan ialah dengan mengambil Kalsium Shaklee atau lebih dikenali dengan Ostematrix. 


Sekurang-kurangnya 600gram kalsium hilang setiap hari. Jadi kalau makanan yang kita makan tak dapat bekalkan sebanyak at least 600gram kalsium. Lebihnya akan diambil dari tulang dan gigi. 


Siapa yang perlu ambil kalsium?
  • Individu yang mengalami sakite pinggang, sakit lutu dan sendi
  • Individu yang sering mengalami kebas kaki/tangan terutamanya pada waktu malam
  • Ibu-ibu mengandung, terutamanya yang sering mengalami kebas kaki
  • Ibu-ibu menyusu yang sememangnya memerlukan jumlah kalsium yang tinggi
  • Individu yang sering keletihan dan kerap outstation, dimana kalsium membantu mengurangkan keletihan

Jom tengok apa kata customer kami yang telah mencuba kalsium dan sangat berpuas hati..Lagi testimoni dari Puan Rashidah :Dan ini pula testimoni ibu mengandung yang mengalami kebas kaki dan bengkak kaki semasa mengandung. Alhamdulillah lepas mengambil Ostematrix, kebas dan bengkak kakinya hilang..


Menarikkan? Belum cuba belum tahu. Ostematrix Shaklee takkan sama dengan kalsium-kalsium lain di pasaran. Cuba dulu baru tahu..

Kepada anda yang berminat untuk dapatkan Ostematrix ini, hubungi saya untuk DISKAUN HEBAT dan konsultasi percuma. Hubungi saya di 017-298 2635 atau ADD FB sy : Ariel Damia Farhana

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...