Set Kecantikkan

JERAGAT HILANG, KULIT CANTIK BERSERI DENGAN ESP + VITAMIN E
-------------------------------------------------------------------------------
Terima kasih kepada Pn. Liza Suriani kerana sudi berkongsi pengalaman beliau menggunakan ESP dan Vitamin E. Di dalam artikel lepas saya telah berkongsi pelbagai kelebihan ESP terutamanya dalam menjadikan kulit lebih cantik, gebu dan berseri. Tertanya-tanya bagaimana?

Kerana protein adalah komponen utama sel termasuklah sel kulit. Jadi pembentukan sel yang sempuna bagi menggantikan sel kulit yang telah mati atau rosak amat memerlukan protein. Tanpa protein tiadalah pembentukan sel yang sempurna dan sihat. Dan di sinilah peranan ESP sebagai hidangan protein lengkap. ESP akan membekalkan protein kepada sel-sel untuk membantu pembentukan sel yang sihat dan sempurna sekaligus membolehkan setiap sel berfungsi pada tahap optimum.

Berbalik kepada testimoni Pn. Liza, beliau sememangnya mengamalkan ESP untuk membantu pembentukan sel kulit yang sempurna dan sihat. Tetapi, beliau juga mengamalkan Vitamin E. Kenapa pentingnya Vitamin E?

Vitamin E adalah antioksidan yang sangat kuat dan antioksidan sangat berkait rapat dengan keremajaan dan kecantikan kulit. Jika dilihat pada testimoni Pn.Liza, beliau mengatakan “vitamin E memang best especially malam Jumaat”. Kenapa? Kerana Vitamin E juga digelar “VITAMIN CINTA” di mana pengambilan vitamin E dengan konsisten mampu meningkatkan keinginan seksual dan menyelesaikan masalah kedinginan di antara suami dan isteri. 

Jom kita tengok apa lagi kelebihan Vitamin E.

1. Menghilangkan kedut, parut dan jeragat menjadikan wajah tampak lebih cantik, mulus dan berseri serta nampak muda dari usia sebenar.

2. Bertindak sebagai agen anti-penuaan. Pengamalan vitamin E dalam kehidupan seharian menjadikan anda kelihatan awet muda.

3. Mendapat jolokan “Vitamin Seks”, pengambilan vitamin E secara konsisten mampu meningkatkan keinginan seksual di kalangan lelaki dan wanita dan membantu menyelesaikan masalah kedinginan antara suami dan isteri.

4. Membantu mencegah pertumbuhan sel terutama kanser kerana Vitamin E membantu mengecutkan pertumbuhan sel yang abnormal.

5. Melancarkan saraf terutama bagi ibu yang menyusu dan dapat mengelakkan bengkak susu daripada berlarutan.

5. Membantu merawat masalah puting luka bagi ibu-ibu yang menyusukan anak.

6. Mengecil dan mencerahkan kawasan areola yang biasanya akan menjadi besar dan gelap selepas bersalin. Kesannya, kawasan areola akan kelihatan pinkish seperti anak dara semula.

7. Membantu melancarkan peredaran darah dan secara tidak langsung akan meningkatkan kesihatan jantung anda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...